060 7080803
·
[email protected]
·
Ponedeljak - Petak 09:00-17:00
Kontakt

O nama

Naša priča

Kartolend

Potrudićemo se da Vam se predstavimo kako bismo Vam približili našu viziju i koncept poslovanja. Kompaniju Kartolend d.o.o. čini tim mladih ljudi, prisutna je na tržištu Republike Srbije od 2015. godine. Prve dve godine smo poslovali kao preduzetnička radnja, da bi se od decembra 2017. godine zbog pružanja boljih usluga i kontinuiranog rasta prekonstruisali u ,,Privredno društvo za proizvodnju promet i usluge KARTOLEND D.O.O.“

Na osnovu svakodnevnog rada na tržištu – distribuciji i prodaji proizvoda namenjenih ugostiteljskim objektima. Razvii smo specijaizovan brend Mr.HoReCo namenjen iskjučivo objektima brze hrane, restoranima, ketering kućama, pekarama, poslastičarnicama… Naš inovativni sistem pružanja usluga sve na jednom mestu i ispruke dan za dan, danas uspešo posluje sa preko 600 zadovoljnih kupaca.

Cilj naše kompanije je da svojim poslovanjem u što većoj meri zadovoljimo potrebe naših klijenata, kao i da na pravi način uštedimo vreme koje bi trošili na nekoliko različitih poziva dok kod nas imate sve na jednom mestu!!!

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđujemo najbolju i najkompletniju ponudu gotove ambalaže i ambalažnog papira.

Naši proizvodi su ekološki prihvatljivi i poseduju sve potrebne sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrani i ljudskoj ishrani.

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

PRIMEDBE I REKLAMACIJE

Sigurno plaćanje